×

bb consulting

Goodbiz soustvarjamo, ker podpiramo ljudi, ki verjamejo v skupno poslanstvo in za doseganje le-tega uporabljajo in negujejo svoje potenciale. 

V program Goodbiz prinašamo zavedanje o pomembnosti učinkovite komunikacije, voditeljstva in mentorstva za dober posel, praktične primere iz prakse in nove ideje.

Poslanstvo BB Consulting je prepoznavanje in razvoj potencialov podjetij, organizacij, timov in posameznikov saj verjamemo, da imajo podjetja svoj življenjski cikel in da je njihovo vitalnost moč ohranjati s pravočasno preobrazbo. Z uspešnimi primeri transformacij velikih in malih podjetij ter organizacij to tudi dokazujemo. Rezultate dosegamo s prebujanjem potenciala zaposlenih pri katerih z različnimi pristopi prepoznavamo in pomagamo zoreti njihove močne strani. Na ta način BB Consulting ustvarja trajne spremembe, ki zagotavljajo učinkovito poslovanje.

Kontakt: BB Consulting
Telefon: +386 1 200 93 37

goodbizinfo.

Kaj se dogaja pri nas, na Balkanu, v Evropi in globalno na področju podjetništva z družbenim učinkom? Za vse, ki želite biti na tekočem, potrebujete navdih in iščete najboljše priložnosti.