×

bisnode slovenija

Trendi v svetu kažejo, da v matriki poslovnega uspeha pridobiva vedno pomembnejšo vlogo skrbno in načrtno spremljanje družbenih učinkov (upravljanje, skrb za zaposlene, vključenost v skupnost ter okoljska odgovornost). Družbenih učinkov podjetij v Sloveniji še nismo natančno evidentirali, da bi lahko na tej podlagi pripravili praktičen merski instrument. 

Verjamemo, da bodo podjetja, vključena v Goodbiz program na tem področju odigrala pionirsko vlogo, zato smo z veseljem Goodbiz glasniki.

Bisnode podjetjem pomaga najti in upravljati s strankami skozi celoten življenjski cikel stranke. Orjemo ledino na področju pametnih podatkov in s tem omogočamo našim strankam pametne odločitve. To pomeni, da znamo povezati in analizirati podatke naših s strank z našimi podatki in podatki, ki jih današnji povezani svet ustvarja.

goodbizinfo.

Kaj se dogaja pri nas, na Balkanu, v Evropi in globalno na področju podjetništva z družbenim učinkom? Za vse, ki želite biti na tekočem, potrebujete navdih in iščete najboljše priložnosti.