×

ceed slovenija

Že od samih začetkov programa Goodbiz v letu 2013 podpiramo poslanstvo spodbujanja razvoja podjetništva z družbenim učinkom, ki ga promovira ZavodViva s partnerji. Verjamemo namreč, da tudi podjetniki z družbenim učinkom potrebujejo skupnost za medsebojno podporo pri razvoju ter dostop do izkušenj drugih podjetnikov, ki so raznovrstne izzive že prešli. Program Goodbiz bomo še naprej aktivno spremljali in podpirali z našimi izkušnjami, mrežo in znanjem. 

CEED že več kot 10 let pomaga podjetnikom pridobivati znanja, kapital in povezave za rast. Kot skupnost združuje tiste podjetnike, ki želijo narediti preskok, zgraditi uspešno podjetje, najti pravo pot za (mednarodno) rast ter razširiti svojo poslovno mrežo doma in v tujini. Skupnost danes združuje preko 1.000 podjetnikov v Sloveniji in 30.000 mednarodno v 14 državah, kjer deluje. 

Kontakt: CEED Slovenija, Zavod mreža podjetništva
Telefon: + 386 (0)30 640 940

goodbizinfo.

Kaj se dogaja pri nas, na Balkanu, v Evropi in globalno na področju podjetništva z družbenim učinkom? Za vse, ki želite biti na tekočem, potrebujete navdih in iščete najboljše priložnosti.