×

ekonomska fakulteta

Odločili smo se, da postanemo glasniki GoodBiz, ker verjamemo, da podjetja, še posebej mlada, ki v svoje delovanje vključujejo družbene in okoljske učinke, potrebujejo zagon za trajnostno rast. 

Prepričani smo, da so vsebine, mentorska ekspertiza in skupnost Goodbiz odlična popotnica podjetjem z družbenim učinkom, ki so pripravljena rasti.

Ekonomska fakulteta Univerze v Ljubljani ustvarja in širi znanje, ki je za študente najboljša popotnica v svet, za gospodarstvo pa najdonosnejša naložba. UL EF je viden član skupine najkakovostnejših evropskih poslovnih in ekonomskih šol z jasno prepoznavnim pomenom za slovensko gospodarstvo in gospodarstvo osrednje in jugovzhodne Evrope ter z najvišjimi mednarodnimi učnimi in raziskovalnimi standardi, zaradi katerih je skupaj s svojimi študenti in diplomanti privlačna tako za slovensko kot mednarodno gospodarstvo.

Med vedno bolj pomembnimi vsebinami Ekonomske fakultete so danes odnos med gospodarstvom, podjetništvom ter odgovornostjo do družbenega in naravnega okolja. Te vsebine vključujemo v vedno več predmetov, kakor tudi v naše vsakodnevno delovanje.

Kontakt: Ekonomska fakulteta UL
Telefon: 01 589 24 00

goodbizinfo.

Kaj se dogaja pri nas, na Balkanu, v Evropi in globalno na področju podjetništva z družbenim učinkom? Za vse, ki želite biti na tekočem, potrebujete navdih in iščete najboljše priložnosti.