×

DONAR

Goodbiz soustvarjamo, ker je za nas sprejemljivo edino poslovanje, ki omogoča razvoj kakovostnih delovnih mest ter prispeva k dvigu blaginje okolja, v katerem podjetje deluje. 

V program Goodbiz prinašamo izkušnje z izgradnjo zaupanja s strankami, razumevanje družbenega učinka kot podjetniške priložnosti ter razumevanje potreb podjetij v različnih fazah razvoja.

Donar je mlado slovensko pohištveno podjetje, ki se je iz proizvajalca in prodajnega zastopnika za pisarniško pohištvo priznanih tujih znamk v zadnjih letih razvilo v ponudnika izvirnih rešitev za opremo delovnih in javnih prostorov. S stoli iz lastne proizvodnje so leta 2010 opremili celotno dansko javno upravo, prisotni so na skandinavskem, francoskem, italijanskem, angleškem trgu. Za zvočni stol Beatnik ter Nico Less stol so prejeli prestižni nagradi Red Dot. Podjetje prepoznava priložnost v razvoju in načrtovanju visoko inovativnih rešitev ter produktov, ki so proizvedeni na družbeno in okoljsko odgovoren način.

Kontakt: Donar d.o.o.
Email: info@donar.si
Telefon: +386 1 4305 741

goodbizinfo.

Kaj se dogaja pri nas, na Balkanu, v Evropi in globalno na področju podjetništva z družbenim učinkom? Za vse, ki želite biti na tekočem, potrebujete navdih in iščete najboljše priložnosti.