×

gostilna dela

V fazi rasti in razvoja potrebujemo podporo v obliki investicij in dostopa do partnerjev, s katerimi bomo lažje dosegli svojo vizijo, in sicer, da čim več mladim z manj priložnostmi omogočimo primerno usposabljanje za lažji vstop na trg dela. 

Verjamemo, da je program Goodbiz primeren za vsa podjetja z družbenim učinkom, ki želijo razviti svoje vodstvene sposobnosti, razvijati nove poslovne modele in povečati svojo podjetniško samozavest.

Gostilna dela je učno delovno okolje v Ljubljani in Domžalah in je namenjeno mladim, ki se iz različnih razlogov soočajo s težavami pri vstopu na trg dela. Pri izvajanju učnih programov za mlade sodelujejo z izobraževalnimi institucijami in drugimi partnerji. Dohodke na trgu ustvarjajo z dnevno gostinsko ponudbo, cateringom, dostavo na dom in organizacijo dogodkov. Gostilna dela je učna delavnica podjetja Centerkontura.

Kontakt: Gostilna dela
Telefon: +386 59 925 446

goodbizinfo.

Kaj se dogaja pri nas, na Balkanu, v Evropi in globalno na področju podjetništva z družbenim učinkom? Za vse, ki želite biti na tekočem, potrebujete navdih in iščete najboljše priložnosti.