×

iskraemeco

Goodbiz glasniki smo zato, ker želimo podpreti mlade podjetnike, ki želijo spremeniti svet na bolje. To se v svojem poslu trudimo tudi mi in pri mladem in malem podjetju še toliko bolj spoštujemo. Prepričani smo, da je edino poslovanje, ki se zaveda svojega vpliva na ljudi, družbo in okolje, in ga upošteva v svojem poslovnem modelu, edini pravi odgovor za okoljske in socialne težave, s katerimi se kot družba dandanes srečujemo. 

Goodbiz podpiramo, ker želimo aktivno prispevati h krepitvi tega mladega sektorja podjetništva s pozitivnim družbenim in okoljskim učinkom, z njimi deliti svoje znanje in se od njih učiti.

Iskraemeco že sedem desetletij ponuja kakovostne izdelke in storitve, ki energetskim podjetjem po celem svetu omogočajo učinkovito rabo energije.

Iskraemecov portfelj vključuje števce električne energije za različne aplikacije, izdelke za komunikacijo, programsko opremo za upravljanje merilnih podatkov in podporne storitve. Eden največjih oddelkov za Razvoj in raziskave v panogi (v Evropi) napredne ideje pretvarja v realnost in zagotavlja elektrodistribucijam kakovostne in trajnostne energetske rešitve za prihodnje generacije.

S celotnim portfeljem izdelkov pametnega merjenja se odzivamo na potrebe elektrodistribucij in odjemalcev po učinkovitem upravljanju z energijo. Pametno merjenje zagotavlja elektrodistribucijam ustrezne podatke za učinkovito upravljanje z energijo, načrtovanje porabe in doseganje stroškovno učinkovitega delovanja. Uporabnikom omogoča delovanje v skladu s trajnostnim razvojem in znižuje njihove stroške električne energije.

goodbizinfo.

Kaj se dogaja pri nas, na Balkanu, v Evropi in globalno na področju podjetništva z družbenim učinkom? Za vse, ki želite biti na tekočem, potrebujete navdih in iščete najboljše priložnosti.