×

linea directa

Goodbiz soustvarjamo, ker se zavedamo, da je prodaja pomemben del posla, ki z izgradnjo zaupanja s kupcem ustvarja vrednost za vse. 

V program prinašamo znanje o prodaji, ambicioznost, raznolike izkušnje s podjetji ter izkušnje iz prve roke z rastjo in razvojem podjetij.

Podjetje Linea Directa je vodilna in največja slovenska agencija za direktni marketing, specializirana za storitve klicnih centrov in učinkovite prodajne programe. Poslanstvo podjetja je z razvojem lastnih storitev in kakovostnih odnosov s poslovnimi partnerji povečevati vrednost kupcu skozi učinkovito direktno komunikacijo in zagotavljanje popolne nakupne izkušnje. Naročniki storitev podjetja so vodilna podjetja na svojih področjih, ki mu zaupajo pomemben del upravljanja odnosov s kupci, postavitev prodajnih kanalov in izobraževanje prodajnega kadra.

Kontakt: Linea Directa
Telefon: +386 1 58 99 900

goodbizinfo.

Kaj se dogaja pri nas, na Balkanu, v Evropi in globalno na področju podjetništva z družbenim učinkom? Za vse, ki želite biti na tekočem, potrebujete navdih in iščete najboljše priložnosti.