×

goodbiz.orodja

Za razvoj trga investicij z družbenim učinkom razvijamo orodja, ki bodo podjetjem in investitorjem pomagala bolje razumeti vrednost, ki jo ustvarjajo za družbo in okolje. Merljivi podatki pomagajo podjetjem, investitorjem ter drugim deležnikom, da izboljšajo svoje storitve, primerjajo rezultate ter lažje komunicirajo vrednost, ki jo ustvarjajo.

Z orodji, ki jih razvijamo, spremljamo potrebe na trgu in izobražujemo podjetja ter investitorje.

Navkljub vedno večji prepoznavnosti podjetništva z družbenim učinkom, povečanega števila podjetij z družbenim učinkom ter zanimanja za podjetništvo z družbenim učinkom, je še vedno zelo malo kapitala na trgu, ki bi ta podjetja spodbujal pri njihovi rasti in razvoju.

Da pa podjetja z družbenim učinkom lahko rastejo, potrebujejo investicije. Vljudno vas vabimo vas, da tudi vi sodelujete pri analizi tega kaj je potrebno, da postavimo temelje trga v Sloveniji tako, da rešite vprašalnik ‘Povpraševanje in ponudba na trgu investicij z družbenim učinkom v Sloveniji’.

goodbizinfo.

Kaj se dogaja pri nas, na Balkanu, v Evropi in globalno na področju podjetništva z družbenim učinkom? Za vse, ki želite biti na tekočem, potrebujete navdih in iščete najboljše priložnosti.